Uimaseura Kangasalan Kuohu ry (UKK)

Ajankohtaista

Altaassa oli tänään seuravuorolla kuohua ja pärskettä, 132 uimariamme suoritti onnistuneesti 25m kilpailumatkan. Kisan nopeimman ajan kellotti jo aikaisemmin seuran nopeimman miehen tittelin pokannut Kalle Lintula. Kiitos Uimareilla, Valmentajille ja Huoltajille kuluneesta syyskaudesta. Rauhaisaa Joulunaikaa ja Hyvää Uutta Vuotta!
Kaikki tervetuloa, pikkujoulujen jälkeen uimme perinteiset Tonttu-uinnit, matkana 25m ja tyyli vapaa! Kaikilla lasten vanhemmilla mahdollisuus tulla kokeilemaan hydrobiciä monitoimialtaassa klo 17.15-18.00 ja 18.15-19.00. Tervetuloa kokeilemaan!
UKK:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään Vesaniemen takkatuvassa klo 18 alkaen. Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat. Kaikki jäsenet tervetuloa!
Järjestämämme arvokista lähestyvät - talkooapua tarvitaan!