Uimaseura Kangasalan Kuohu ry (UKK)

UKK:n seurakirppis aloittaa toimintansa Aito Säästöpankkiuintien yhteydessä
Kansallisten kilpailujen johtajat Simo ja Panu Osmon hellässä huomassa
UKK järjesti seuravuorollaan lauantaina 5.4. seuran sisäiset time trial:t. Tulokset ohessa, kiitokset osallistujille ja toimitsijoille!
Suomi isännöi tänä vuonna avovesiuinnin Pohjoismaiden mestaruuskilpailuja. PM-kisat uidaan SM-uintien yhteydessä elokuun toisena lauantaina Kangasalan Vesaniemen avovesipyhätössä.
Rovaniemella kisattiin yhdeksännen kerran avantouinni MM-titteleistä, UKK:n uimarit kauhoivat kisoista kolme hopeaa
Olemme saaneet Uimaliitolta luvan kansallisten uintikilpailujen järjestämiseen Kuohussa - kaikki toimitsijakortin omaavat merkitkää päivä kalentereihinne
Ui kesäksi kuntoon -kampanja 2014 Suomen Uimaliitto järjestää valtakunnallisen Ui kesäksi kuntoon -kampanjan. Tänä vuonna mukana on 99 uimahallia ympäri maan ja ajankohta on 1.–31. maaliskuuta. Ui kesäksi kuntoon järjestetään jo 23. kerran, ja tänä vuonna mukaan odotetaan yli 20 000 osallistujaa Myös UKK osallistuu kampanjaan: Suorituskortteja löytyy UKK:n omasta seurakansiosta hallilta, uimarit haastakaa toisenne kilometrien keräämiseen, parhaat palkitaan!