Vesaniemen avantosauna aukeaa 11.9. - käy varaamassa vuorosi

5.9.2017

Valvontavuorot varattavissa, kun varaat vuorosi ajoissa saat varmimmin haluamasi päivän / päivät.

UKK huolehtii Kangasalan kunnan avantosaunan ylläpidosta yhdessä Kangasalan uintiseuran kanssa.  Tarvitsemme seuran jäseniä (yli 16v) ja huoltajia mukaan saunavalvojan tehtäviin, sillä sauna on seurallemme merkittävä tulonlähde ja mahdollistaa osaltaan seuran toiminnan kehittämisen.

Sauna on auki 11.9.2017 lähtien. Aukioloajat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17 - 21 (UKK:n vuorot), sekä torstaisin ja perjantaisin klo 16 - 20 (Uintiseuran vuorot). Sydäntalvella sauna on auki myös sunnuntaisin klo 17-19.

UKK:n hallituksen linjauksen mukaisesti Vesaniemen jokaisen lisenssiuimarin huoltajan edellytetään osallistuvan valvontaan kauden (1.9.-31.5.) aikana 4 tunnin ajan (2x 2h vuoro) / uimari. Jokainen huolehtii itse varaamalleen vuorolle sijaisen, ellei itse pääse paikalle.

Kaikki talven saunavuorot näet alla olevan linkin kautta, ja vuoron varaaminen käy kätevästi sivulla olevalla lomakkeella. Toivottavaa olisi varata koko ilta, klo 17-21, saman perheen valvojalle.

Varaathan vuorosi ajoissa, niin saat varmimmin haluamasi päivän / päivät.