Uimaseura Kangasalan Kuohu ry (UKK)

Ajankohtaista

Viime viikonloppuna 3.-5.11. kisattiin Suomen Uimaliiton lyhyen radan ikäkausimestaruusuintien aluekilpailut. Kilpailut keräsivät altaaseen Suomen parhaat 10-15 vuotiaat tyttö- ja 11-16 vuotiaat poikauimarit.
Uimaseura Kangasalan Kuohu ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään sunnuntaina 29.10. 2017 kello 16. Paikkana uimahallin 2 kerroksen Kabinetti, Kirkkojärventie 4, 36200 Kangasala.
Uimaseura Kangasalan Kuohu esittää Kangasalan Uimahallille ja Kangasalan kunnalle, Valtuutetuille ja kunnan hallituksen jäsenille, että seuran maksamia kohtuuttomia käyttökustannuksia lasketaan, jotta seura voi jatkaa toimintaa Kangasalan Uimahallissa.
Valvontavuorot varattavissa, kun varaat vuorosi ajoissa saat varmimmin haluamasi päivän / päivät.
Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan! Ryhmät alkavat 3.9. Hinta 160e ja jäsenmaksu 20e (maksetaan vain kerran kaudessa)
Kevään omat kisat UKK Time Trialsit järjestetään Kangasalan uimahallissa 27-28.5. seuravuoroilla klo 17.30-19.30. (Kaikkia kilpauimareiden huoltajia kaivataan toimitsijoiksi kilpailuihin.)
Naisten ja miesten tulokset 25 m vapaauinti