Uimaseura Kangasalan Kuohu ry (UKK)

Ajankohtaista

Asiakasomistajana voit vaikuttaa Osuuskaupan tuen jakautumiseen ohjelmassa olevien yhdistysten kesken. Lopullisen tukisumman maksaa seuralle Pirkanmaan Osuuskauppa ja saat oman bomuksesi kuten ennenkin.
Perinteikkäät tonttu-uinnit kisattiin tänään vauhdikkaissa merkeissä. Hienoja suorituksia, komeita erävoittoja ja nopeita aikoja. Osalla uimareista oli hieman kiire matkaan, muiden vielä odotellessa lähtömerkkiä. Hylkäyksiä ei kuitenkaan kaikesta huolimatta näissä jouluisissa uinneissa tuloksiin kirjattu.
UKK:n Time Trials -kilpailut käytiin seuravuorolla 16.12.2017. Uusia henkilökohtaisia ennätyksiä tahkottiin lähes viisikymmentä.
UKK:n perinteiset tonttu-uinnit sunnuntaina klo 17.30.-19.30 seuravuorolla. Altaille vasta klo 17.30.
Uimaseura Kangasalan Kuohu järjestää seuran sisäiset uintikisat lisenssiuimareille seuravuorolla 16.12. klo 17.30-19.30.
Viime viikonloppuna 3.-5.11. kisattiin Suomen Uimaliiton lyhyen radan ikäkausimestaruusuintien aluekilpailut. Kilpailut keräsivät altaaseen Suomen parhaat 10-15 vuotiaat tyttö- ja 11-16 vuotiaat poikauimarit.
Uimaseura Kangasalan Kuohu ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään sunnuntaina 29.10. 2017 kello 16. Paikkana uimahallin 2 kerroksen Kabinetti, Kirkkojärventie 4, 36200 Kangasala.
Uimaseura Kangasalan Kuohu esittää Kangasalan Uimahallille ja Kangasalan kunnalle, Valtuutetuille ja kunnan hallituksen jäsenille, että seuran maksamia kohtuuttomia käyttökustannuksia lasketaan, jotta seura voi jatkaa toimintaa Kangasalan Uimahallissa.
Valvontavuorot varattavissa, kun varaat vuorosi ajoissa saat varmimmin haluamasi päivän / päivät.