Seura

Uimaseura Kangasalan Kuohu ry (UKK) on pääosin Kangasalan uimahallissa toimiva yhdistys ja uintiseura. UKK on perustettu vuonna 2009. Seurassa toimii vajaa neljäsataa aktiivista uimaria, valmentajaa, ohjaajaa ja muuta seuratoimijaa. Uimaseura tarjoaa monenlaista toimintaa uintiurheilun ja vesiliikunnan parissa.

Seuran hallitus

PuheenjohtajaMarleena Yli-Äyhö
VarapuheenjohtajaJanne Haavisto
SihteeriAnne Mauno
RahastonhoitajaMikko Paajanen
JäsenHeidi Rantala
VarajäsenTommi Penttilä
VarajäsenHanna Hinkka
Uimaseura Kangasalan Kuohu ry:n hallitus
Takarivi Hanna Hinkka, Janne Haavisto, Tommi Penttilä, Mikko Paajanen, eturivi: Heidi Rantala, Anne Mauno ja Marleena Yli-Äyhö

Jäseneksi

UKK:n jäseneksi voit liittyä täyttämällä liittymislomakkeen. Myös yritykset ja yhteisöt voivat liittyä jäseniksi. Jäsenyys vaaditaan kaikilta, jotka osallistuvat uintiryhmien toimintaan ja jäsenmaksu laskutetaan automaattisesti ryhmän kausimaksujen yhteydessä. Jäsenmaksu on kaikille jäsenille 20 €/ toimintavuosi.