Erityisuinti

Uinti on yksi erityisryhmien suosituimmista liikuntamuodoista. Erityisuinnin tavoitteena on, että jokainen uimari oppisi itselle parhaiten soveltuvan tavan liikkua vedessä. Yksilöllisen opetuksen avulla opetellaan uinnin alkeita, hiotaan jo opittuja uimatekniikoita sekä luodaan uinnista mukavaa harrastusta. Tavoitteet uinnille ja uinnin opettelulle suunnitellaan yksilöllisesti, aina kunkin uimarin lähtökohdista käsin.

Erkka A, hyppyallas
kohderyhmä: lapsille ja nuorille
45 min., kerran viikossa

Erkka B, kuntoallas
kohderyhmä: nuorille ja aikuisille
45 min., kerran viikossa

ohjaajat: Matti Putila, Selina Paavola
apuna: Helena Paavola, Milja Rantala ja Annikka Paavola

Syyskausi alkaa 13.8.2017 ja päättyy 10.12.2017. Syyslomalla 22.10. ja pyhäinpäiväviikonloppuna 5.11. ei harjoitella. Lisäksi Tonttu-uinnit 17.12. klo 17:30-19:30.

Hyppyaltaan ryhmä sunnuntaisin klo 17:30-18:15
Kuntoaltaan ryhmä sunnuntaisin klo 17:30-18:15

Ohjaus tapahtuu Kangasalan uimahallissa Erkka A:ssa hyppyaltaassa, jonka syvyys on 4m ja Erkka B:ssä kuntoaltaassa, jonka syvyys on 1,2-2 m. Veden lämpötila on +27 C. Ohjaus järjestetään yleisöuintiajan ulkopuolella, uimaseuran omalla uintivuorolla.

Kausimaksun hintaan sisältyy ohjaus, uimahallin sisäänpääsymaksu, tarvittaessa erityissaunaosaston (tilaussaunat) käyttö ja tapaturmavakuutus. Lisäksi kerran toimintavuodessa maksetaan seuran jäsenmaksu (20 €).
Kausimaksu 225 €

ohjaaja Matti Putila