Harraste

Harrasteryhmissä kehitetään uintitekniikoita ja kasvatetaan uintikestävyyttä ja peruskuntoa. Harrasteryhmät on tarkoitettu lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille, jotka haluavat harrastaa uintia, mutta eivät välttämättä halua kilpailla. Uimari voi halutessaan osallistua seuran järjestämiin omiin kilpailuihin maksutta. Seuran ulkopuolella järjestettävät kilpailut ovat vapaaehtoisia ja omakustanteisia.

Harraste 1, pienet
kohderyhmä: n. 7-10 vuotiaat uimarit
Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti eri uintilajien tekniikkaa ja startteja ja käännöksiä. Harjoituksissa edetään ryhmän tason mukaan. Tavoitteena on saada hyvä uimataito ja tehdä uinnista elinikäinen harrastus.
1 h, kerran viikossa
ohjaajat Annikka, Selina & Helena Paavola

Harraste 2, keskitaso
kohderyhmä: n. 9-12 vuotiaat uimarit, joilla vähän uintitaustaa
Ryhmässä harjoitellaan eri uintilajien uintitekniikoita. Ryhmässä voi uida yhden tai kaksi kertaa viikossa.
1 h, 1-2 kertaa viikossa
ohjaajat: Annikka, Selina & Helena Paavola

Harraste 3, isot
kohderyhmä: n. 12-15 vuotiaat uimarit, joilla uintitaustaa
Ryhmässä uidaan jonkin verran matkaa tekniikkaharjoitusten lisäksi. Tunnin harjoituksissa uidaan n. 1-2 km/kerta. Ryhmässä voi uida yhden tai kaksi kertaa viikossa.
1 h, 1-2 kertaa viikossa
ohjaajat: Annikka, Selina & Helena Paavola

Harraste 4, masters
kohderyhmä : n. 15-24 vuotiaat uimarit, joilla enemmän uintitausta ja toimivat itsenäisesti
Ryhmässä uidaan yhdessä aikuisten masters-uimareiden kanssa joko omaa tai yhteistä ohjelmaa seuraten. Ryhmässä voi uida yhden, kaksi tai kolme kerta viikossa.
1 h, 1-3 kertaa viikossa
ohjaajat: Heikki Nurmi & Annikka Paavola

Kevätkausi alkaa 7.1.2017 ja päättyy 24.5. Harjoituksia ei ole hiihtolomalla 28.2.-3.3. eikä pääsiäisenä 14.-15.4.

Harraste 1 lauantaisin klo 17:30-18:30
Harraste 2 lauantaisin klo 18:30-19:30 ja kaksi kertaa viikossa uivilla lisäksi keskiviikkoisin klo 17:15-18:15
Harraste 3 perjantaisin klo 20:30-21:30 ja kaksi kertaa viikossa uivilla lisäksi keskiviikkoisin klo 17:15-18:15
Harraste 4 tiistaisin klo 20:30-21:30, perjantaisin klo 20:30-21:30 ja lauantaisin klo 17:30-18:30

Ohjaus tapahtuu pääasiassa kuntoaltaassa, jonka syvyys on 1,2-2 m ja veden lämpötila +27 C ja osin hyppyaltaassa ryhmillä Harraste 1 ja Harraste 2, jonka syvyys on 4 m ja veden lämpötila +27 C. Ohjaus järjestetään pääosin yleisöuintiajan ulkopuolella, uimaseuran omalla uintivuorolla. Keskiviikon vuoro on yleisöuintiaikana.

Kausimaksun hintaan sisältyy ohjaus/treeniohjelma, uimahallin sisäänpääsymaksu ja tapaturmavakuutus. Lisäksi kerran toimintavuodessa maksetaan seuran jäsenmaksu (20 €).
Kausimaksu kerran viikossa uiville 225 €
Kausimaksu 2 kertaa viikossa uiville 275 € (Vain harraste 4-2)
Kausimaksu 3 kertaa viikossa uiville 300 € (Vain harraste 4)

Perhealennus