Hydrobic

Hydrobic on tehokasta liikuntaa vedessä musiikin tahdissa. Liikkeet vedessä ovat pehmeitä ja tehokkaita. Hydrobicissa kehitetään kestävyyttä ja vahvistetaan lihaskuntoa. Apuna liikkeitä tehostamaan käytetään erilaisia apuvälineitä.

Matalan veden hydrobic
kohderyhmä: aikuiset
45 min., kerran viikossa
ohjaaja: Minna Niemelä

Syvän veden hydrobic
kohderyhmä: uimataitoiset aikuiset
45 min., kerran viikossa
ohjaaja: Minna Niemelä

Syyskausi alkaa 3.9.2017 ja päättyy 10.12.2017. Syyslomalla 22.10. eikä pyhäinpäiväviikonloppuna 5.11. ei ole jumppaa.

Matalan veden hydrobic sunnuntaisin klo 17:30-18:15
Syvän veden hydrobic sunnuntaisin klo 18:30-19:15

Ohjaus tapahtuu Kangasalan uimahallissa matalan veden hydrobicissä monitoimialtaassa, jonka syvyys 1,05-1,4 m ja veden lämpötila +30 C ja syvän veden hydrobicissä hyppyaltaassa, jonka syvyys on 4 m ja veden lämpötila +27 C. Ohjaus järjestetään yleisöuintiajan ulkopuolella, uimaseuran omalla uintivuorolla.

Kauden hintaan sisältyy ohjaus, uimahallin sisäänpääsymaksu ja tapaturmavakuutus. Lisäksi kerran toimintavuodessa maksetaan seuran jäsenmaksu 20 €.
Kausimaksu (syksy 2017) 160 €.

Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleitä voi käyttää maksamiseen.

ohjaaja fysioterapeutti, liikunnanohjaaja Minna Niemelä