Masters

Masters-uinnin tavoitteina on antaa mahdollisuus yli 25-vuotiaille harrastaa uintia säännöllisesti ja tavoitteellisesti. Masters-uinti on tarkoitettu uintilajien perustekniikan hallitseville aikuisuimareille, jotka haluavat kohentaa ryhmässä kuntoa, hioa uintitekniikkaa ja haastaa itseään. Masters-uinti-, avantouinti-, avovesiuinti- ja triathlonkilpailut rikastuttavat toimintaa. Uimari voi halutessaan osallistua seuran järjestämiin omiin uintikilpailuihin maksutta. Seuran ulkopuolella järjestettävät erilaiset kilpailut ovat vapaaehtoisia ja omakustanteisia.

Masters
kohderyhmä: yli 25-vuotiaat, joilla uinnin perustekniikka hallussa, ja kuntoa uida treeneissä n. 2,5-4 km/kerta
60 min., 1-3 kertaa viikossa
valmentaja: Heikki Nurmi

Kevätkausi alkaa 10.1.2017 ja päättyy 30.5.2017. Ei harjoituksia hiihtolomalla 28.2.-3.3., eikä pääsiäisenä 14-15.4. eikä seuran uintikilpailuiden vuoksi 27.5.

tiistaisin klo 20.30-21.30
perjantaisin klo 20.30-21.30
lauantaisin klo 18.30-19.30

Ohjaus tapahtuu Kangasalan uimahallissa kuntoaltaassa, jonka syvyys on 1,2-2 m. Veden lämpötila on +27 C. Ohjaus järjestetään yleisöuintiajan ulkopuolella, uimaseuran omalla uintivuorolla.

Kausimaksun hintaan sisältyy valmennus/treeniohjelma, uimahallin sisäänpääsymaksu ja tapaturmavakuutus. Lisäksi kerran toimintavuodessa maksetaan seuran jäsenmaksu (20 €).
Kausimaksu kerran viikossa uiville 225 €
Kausimaksu 2 kertaa viikossa uiville 275 €
Kausimaksu 3 kertaa viikossa uiville 300 €

Perhealennus
Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleitä voi käyttää maksamiseen.

valmentaja Heikki Nurmi