Vesaniemen avantosauna

Avantouimarille

Kangasalan kunnan omistama Vesaniemen avantosauna sijaitsee Vesijärven rannassa osoitteessa Vesaniementie 15. Saunamaksu 5€ (sisältää mehutarjoilun). Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Maksuna käy käteinen raha, Smartum-,Tyky- ja Virike-setelit, Smartum-verkkomaksu tulostettuna ja Tyky-online sähköinen arvoseteli tulostettuna sekä ennakkoon ostetut pääsyliput.

Avantosauna on avoinna 11.9.2017 - 11.5.2018. Saunavuorot maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-21, torstaisin 16-20 ja perjantaisin klo 16-21 ja sunnuntaisin klo 17-19. Poikkeuksena ke-to vuoroja ei ole syyskuussa 2017, eikä toukokuussa 2018 ja sunnuntaivuoroja on vain tammi-, helmi- ja maaliskuussa 2018. Uimaseura Kangasalan Kuohu huolehtii maanantain, keskiviikon ja joka toisen sunnuntain vuorot ja Kangasalan Uintiseura torstain, perjantain, joka toisen sunnuntain ja pyhäpäivien vuorot.

UKK:n jäsenille ja jäsenien huoltajille

Avantosaunasta saadut tulot mahdollistavat UKK:n toiminnan ja siksi seuran jäseniä ja heidän vanhempiaan tarvitaan avantosaunavuorojen hoitamiseen.

UKK:n vapaat saunavuorot taulukossa (valvontavuorotaulukko ei päivity reaaliaikaisesti). Saunan valvontavuoron varaus sähköisellä lomakkeella. (Vuoroja voivat varata vain yli 16v. seuran jäsenet sekä seuran jäsenien huoltajat.) Muistilista avantosaunan valvojalle jäsensivuilla. Lisätiedot uimaseurakangasalankuohu@gmail.com.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.