Uimaseura Kangasalan Kuohu ry (UKK)

Ajankohtaista

Ui kesäksi kuntoon -kampanja 2014 Suomen Uimaliitto järjestää valtakunnallisen Ui kesäksi kuntoon -kampanjan. Tänä vuonna mukana on 99 uimahallia ympäri maan ja ajankohta on 1.–31. maaliskuuta. Ui kesäksi kuntoon järjestetään jo 23. kerran, ja tänä vuonna mukaan odotetaan yli 20 000 osallistujaa Myös UKK osallistuu kampanjaan: Suorituskortteja löytyy UKK:n omasta seurakansiosta hallilta, uimarit haastakaa toisenne kilometrien keräämiseen, parhaat palkitaan!
Kymmenen uimarin voimin UKK toi Kangasalle 11mitalia, Eeva Tuohimaasta ja Sensei Mattilasta leivottiin kisojen tuplamestarit
Takaisin altaassa (31.12.2013)
UKK kiittää uimareitaan ja seuratoimijoita kuluneesta syyskaudesta ja toivottaa kaikille rauhallista Joulua ja Hyvää Uuttavuotta
UKK:lla on ilo ja kunnia kutsua kaikki seuran lisenssiuimarit ja heidän huoltajansa jo perinteisiin seuran pikkujouluihin jotka pidetään tänäkin vuonna Kuohun yläsalissa klo 15.30 alkaen