Uimaseura Kangasalan Kuohu ry (UKK)


Uimaseura Kangasalan Kuohu eli UKK on perustettu vuonna 2009.  UKK on Kangasalan ja Oriveden uimahallissa toimiva kilpa- , harraste ja lastenuintiseura. Seurassa toimii yli 200 aktiivista uimaria, valmentajaa, ohjaajaa ja muuta seuratoimijaa.  Seuran tavoitteena on tuottaa seuran jäsenille uimataidon lisäksi unelmia, elämyksiä ja ystäviä uimaopetus-, harrastus- sekä kilpatoimintaan valmennusta tarjoamalla. Seura on voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys.

Uimataito on yleishyödyllinen taito, jonka voi oppia missä iässä tahansa riittävällä harjoittelulla.  UKK:lla on tarjolla uintikursseja ja ryhmiä monen ikäisille lapsille sekä aikuisille.

Etsimme jatkuvasti uimataitoisia ohjaajia, jotka ovat kiinnostuneita uinnista ja lasten ohjaamisesta. Tarvittaessa seura kouluttaa tehtävään.  Työ tapahtuu Kangasalan tai Oriveden uimahallissa.  Kysy lisää: uimaseurakangasalankuohu@gmail.com 


                                                           💦 Pidetään yhdessä tärkeää uintitaitoa yllä 💦

Syksyn 2023 uintiryhmien ilmoittauttaminen on päättynyt.

Sähköpostilla voit kysellä, onko paikkoja mahdollisesti vapaana.

 uimaseurakangasalankuohu@gmail.com

Aikataulu syksyn uimaopetusryhmille:

Syyskausi uimaopetusta on 15 kertaa, alkaen Ma 14.8 ryhmien aikataulujen mukaisesti ja loppuen viimeistään 13.12.2023, pois lukien 21.10 (syysloma) ja 6.12.2023 Itsenäisyyspäivä. Huom. Orivedenryhmien kausi on 26.8-9.12.2023. 

Syyskauden aikataulut ja hinnastot ladattavissa:

Hinnasto syyskausi 2023 UKK.pdf 

Lopulliset vuorot 2023 150823.pdf