Uimaseura Kangasalan Kuohu ry (UKK)

Sääntömääräinen vuosikokous 28.10. klo 16 alkaen.
Tänään UKK:n kilpauimarit tekivät 46 henkilökohtaista ennätystä. SM-rajoja rikottiin 1 kpl ja NSM- rajoja samoin 1 kpl. IKM-rajoja meni myös rikki 1 kpl. Rollo-rajoja murskaantui 8 kpl.
Tänään UKK:n kilpauimarit tehtailivat 57 uutta henkilökohtaista ennätystä. Uusia arvokilpailuiden aikarajojen alituksia tuli 3 kpl (Rollo-kilpailut) 3 kpl (IKM-kilpailut) ja 2 kpl (NSM-kilpailut).
Uimaseura Kangasalan Kuohu järjestää seuran sisäiset uintikisat lisenssiuimareille seuravuorolla 28.-29.4. klo 17.30-19.30.
Uimahallin nykyiset pysäköintipaikat poistuvat uimahallin laajennuksen ja hallin viereen rakennettavan hotellin rakennustyömaista johtuen maanantaina 5.2.2018
Asiakasomistajana voit vaikuttaa Osuuskaupan tuen jakautumiseen ohjelmassa olevien yhdistysten kesken. Lopullisen tukisumman maksaa seuralle Pirkanmaan Osuuskauppa ja saat oman bomuksesi kuten ennenkin.
Perinteikkäät tonttu-uinnit kisattiin tänään vauhdikkaissa merkeissä. Hienoja suorituksia, komeita erävoittoja ja nopeita aikoja. Osalla uimareista oli hieman kiire matkaan, muiden vielä odotellessa lähtömerkkiä. Hylkäyksiä ei kuitenkaan kaikesta huolimatta näissä jouluisissa uinneissa tuloksiin kirjattu.
UKK:n Time Trials -kilpailut käytiin seuravuorolla 16.12.2017. Uusia henkilökohtaisia ennätyksiä tahkottiin lähes viisikymmentä.
UKK:n perinteiset tonttu-uinnit sunnuntaina klo 17.30.-19.30 seuravuorolla. Altaille vasta klo 17.30.
Uimaseura Kangasalan Kuohu järjestää seuran sisäiset uintikisat lisenssiuimareille seuravuorolla 16.12. klo 17.30-19.30.