Vesaniemen avantosauna ja avantouinti


Kangasalan kunnan omistama Vesaniemen avantosauna sijaitsee Vesijärven rannassa osoitteessa Vesaniementie 15. 

MAKSU: Saunamaksu 5€.  Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi.  Sauna on avoinna kaikille samaan hintaan eli saunojilta ei edellytetä Kangasalan Uintiseuran tai UKK:n jäsenyyttä.  Kassalta paikan päältä on mahdollisuus ostaa myös lippuvihkoja 12kpl/50€.

Maksunavälineet: Pankkikortti (lähimaksu), käteinen raha (mielellään pienet setelit), Smartum liikuntaseteli ja SmartumPay mobiilimaksu, Edenred Virikeseteli eli liikunta- ja kulttuuriseteli ja Edenred Pay MyEdenred mobiilimaksu, Tyky ja Tyky+ -setelit ja ja ePassi Mobiilimaksu.

Aukiolo: Avantosauna on avoinna 12.9.2022 - 19.5.2023. 

Saunavuorot: maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 17-21 ja sunnuntaisin klo 16-19. 

Poikkeukset aukioloihin: ke-to vuoroja ei ole toukokuussa 2023.  Sunnuntaivuoroja on vain tammi-, helmi- ja maaliskuussa 2023. 

Uimaseura Kangasalan Kuohu huolehtii maanantain, keskiviikon ja joka toisen sunnuntain vuorot 

Kangasalan Uintiseura torstain, perjantain, joka toisen sunnuntain ja pyhäpäivien vuorot.


UKK:n jäsenille ja jäsenien huoltajille

Avantosaunasta saadut tulot mahdollistavat UKK:n toiminnan ja siksi seuran jäseniä ja heidän vanhempiaan tarvitaan avantosaunavuorojen hoitamiseen. 

Huomaattehan, että jokainen huolehtii itse varaamalleen vuorolle sijaisen ellei itse pääse paikalle.

UKK:n vapaat saunavuorot taulukossa (valvontavuorotaulukko ei päivity reaaliaikaisesti). Saunan valvontavuoron varaus sähköisellä lomakkeella. (Vuoroja voivat varata vain yli 16v. seuran jäsenet sekä seuran jäsenien huoltajat.) Muistilista avantosaunan valvojalle jäsensivuilla. Lisätiedot uimaseurakangasalankuohu@gmail.com.


Valitse ryhmä 1 tai ryhmä 2.