Avantouinti

Avantouinti on talviuintia viileissä luonnon vesissä. Avantouinti sopii lähes kaikille, mutta jos kärsit sairaudesta, neuvottele ensin lääkärin kanssa.

Avantosauna on avoinna syyskuun puolesta välistä toukokuun puoleen väliin.

Saunavuorot
maanantaisin klo 17-21
keskiviikkoisin klo 17-21 (* ei syyskuu, ei toukokuu)
torstaisin klo 16-20 (* ei syyskuu, ei toukokuu)
perjantaisin klo 16-20
sunnuntaisin klo 17-19 (* ei syys-joulukuussa, ei huhti-toukokuussa)

Uimaseura Kangasalan Kuohu huolehtii maanantain, keskiviikon ja joka toisen sunnuntain vuorot ja Kangasalan Uintiseura torstain, perjantain, joka toisen sunnuntain ja pyhäpäivien vuorot.

Kangasalan kunnalla on Vesijärven rannassa Vesaniemessä avantouintipaikka, jonka saunavuoroista huolehtivat Uimaseura Kangasalan Kuohu ja Kangasalan Uintiseura. Avantosauna sijaitsee osoitteessa Vesaniementie 15.

Kertamaksu saunaan 5€. Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Maksuna käy käteinen, Smartum- tai Tyky-setelit.

Avantouintipaikassa voi käydä myös ilman saunaa lunastamalla avaimen Kangasalan kunnan vapaa-aikapalveluilta puolilämpimään pukukoppiin.

Ei tarvita.

Katso myös Masters-uinti