Harraste

Harrasteryhmissä kehitetään uintitekniikoita ja kasvatetaan uintikestävyyttä ja peruskuntoa. Harrasteryhmät on tarkoitettu lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille, jotka haluavat harrastaa uintia, mutta eivät välttämättä halua kilpailla.

Harraste 1, pienet
kohderyhmä: n. 9-12 vuotiaat uimarit
Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti eri uintilajien tekniikkaa ja startteja ja käännöksiä. Harjoituksissa edetään ryhmän tason mukaan. Tavoitteena on saada hyvä uimataito ja tehdä uinnista elinikäinen harrastus.
1 h, kerran viikossa

Harraste 2, keskitaso
kohderyhmä: n. 11-13 vuotiaat uimarit, joilla on hyvä uintitaustaa
Ryhmässä harjoitellaan eri uintilajien uintitekniikoita. Ryhmässä voi uida yhden tai kaksi kertaa viikossa.
1 h, 1-2 kertaa viikossa

Harraste 3, isot
kohderyhmä: n. 13-16 vuotiaat uimarit, joilla uintitaustaa
Ryhmässä uidaan jonkin verran matkaa tekniikkaharjoitusten lisäksi. Tunnin harjoituksissa uidaan n. 1-2 km/kerta. Ryhmässä voi uida yhden tai kaksi kertaa viikossa.
1 h, 1-2 kertaa viikossa

Harraste 4, masters
kohderyhmä vähintään 15-vuotiaat uimarit. (Lisätiedot)

Ohjaajat: Vilma Suontausta ja Saara Kiuru

Syyskausi alkaa 21.8.2021 ja päättyy 8.12.2021.

Uintia ei ole seuraavalla viikolla:
18.–24.10.2021 (syysloma)

Harraste 1 lauantaisin klo 18:30-19:30
Harraste 2 lauantaisin klo 17:30-18:30 ja kaksi kertaa viikossa uivilla lisäksi keskiviikkoisin klo 18:00-19:00
Harraste 3 lauantaisin klo 17:30-18:30 ja kaksi kertaa viikossa uivilla lisäksi keskiviikkoisin klo 18:00-19:00

Ohjaus tapahtuu pääasiassa kuntoaltaassa, jonka syvyys on 1,2-2 m ja veden lämpötila +27 C ja osin hyppyaltaassa ryhmillä Harraste 1 ja Harraste 2, jonka syvyys on 4 m ja veden lämpötila +27 C. Ohjaus järjestetään pääosin yleisöuintiajan ulkopuolella, uimaseuran omalla uintivuorolla. Arkipäivän vuorot ovat pääosin yleisöuintiaikana.

Kausimaksun hintaan sisältyy ohjaus/treeniohjelma, uimahallin sisäänpääsymaksu ja tapaturmavakuutus *. Lisäksi kerran toimintavuodessa maksetaan seuran jäsenmaksu (20 €).
Kausimaksu kerran viikossa uiville 225 €
Kausimaksu 2 kertaa viikossa uiville 290 € (Vain harraste 2 ja 3)

*) Seura ei vastaa toiminnassaan tulleista tapaturmista jos uimarin henkilötietoja ei ole annettu jäsentietolomakkelle. Huolehdittehan tällöin itse vakuutuksen lapselle.