Masters

Masters-uinnin tavoitteina on antaa mahdollisuus pääosin harrastaa uintia säännöllisesti ja tavoitteellisesti. Masters-uinti on tarkoitettu uintilajien perustekniikan hallitseville aikuisuimareille, jotka haluavat kohentaa ryhmässä kuntoa, hioa uintitekniikkaa ja haastaa itseään. Masters-uinti-, avantouinti-, avovesiuinti- ja triathlonkilpailut rikastuttavat toimintaa.

Masters
kohderyhmä: aikuiset, joilla uinnin perustekniikka hallussa, ja kuntoa uida treeneissä n. 2,5-4 km/kerta
45 min., 1-2 kertaa viikossa

Syyskausi alkaa ma 23.8.2021 ja päättyy 8.12.2021.

Uintia ei ole seuraavalla viikolla:
18. - 24.10.2021 (syysloma)

Uimaliiton kilpailulisenssin hankkineet voivat osallistua seuran omiin kisoihin maksutta.

maanantaisin klo 18.30-19.15
keskiviikkoisin klo 19.15-20.00

Ohjaus tapahtuu Kangasalan uimahallissa kuntoaltaassa, jonka syvyys on 1,2-2 m. Veden lämpötila on +27 C.

Kausimaksun hintaan sisältyy valmennus/treeniohjelma, uimahallin sisäänpääsymaksu ja tapaturmavakuutus. Lisäksi kerran toimintavuodessa maksetaan seuran jäsenmaksu (20 €).
Kausimaksu kerran viikossa uiville 225 €
Kausimaksu 2 kertaa viikossa uiville 290 €

Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleitä voi käyttää maksamiseen.