Tekniikka

Lasten tekniikkakoulu on tarkoitettu uintia ja eri uintilajeja jo osaaville lapsille. Tavoitteena on hioa eri uintilajien tekniikoita sekä harjoitella startteja ja käännöksiä. Tekniikkakoulusta voi edetä kilpauintivalmennukseen.

Tekniikkakoulu A & B
kohderyhmä: 6-10 vuotiaat lapset, jotka osaavat jo uintilajien perusteet
30-60 min., kaksi kertaa viikossa.

Ohjaajat: Olga Koskinen

Syyskausi alkaa 21.8.2021 ja päättyy 5.12.2021.

Uintia ei ole seuraavalla viikolla:
18.–24.10.2021 (syysloma)

lauantaisinklo 17.00-18.00
sunnuntaisinklo 18.15-19.30

Ohjaus tapahtuu Kangasalan uimahallissa osin monitoimialtaassa, jonka syvyys 1,05-1,4 m ja veden lämpötila +30 C ja osin kuntoaltaassa, jonka syvyys on 1,2-2 m ja veden lämpötila on +27 C. Ohjaus järjestetään lauantain ensimmäistä. ½ tuntia lukuun ottamatta yleisöuintiajan ulkopuolella, uimaseuran omalla uintivuorolla.

Kausimaksun hintaan sisältyy ohjaus, uimahallin sisäänpääsymaksu ja tapaturmavakuutus. Lisäksi kerran toimintavuodessa maksetaan seuran jäsenmaksu 20 €.

Seura ei vastaa toiminnassaan tulleista tapaturmista jos uimarin henkilötietoja ei ole annettu jäsentietolomakkelle. Huolehdittehan tällöin itse vakuutuksen lapselle.

Kausimaksu 270 €

Ohjeet ja säännöt