Vesaniemen avantosauna

Avantouimarille

Kangasalan kunnan omistama Vesaniemen avantosauna sijaitsee Vesijärven rannassa osoitteessa Vesaniementie 15. Saunamaksu 5€. Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Maksuna käy käteinen raha, Smartum-,Tyky- ja Virike-setelit, Smartum-verkkomaksu tulostettuna ja Tyky-online sähköinen arvoseteli tulostettuna sekä ennakkoon ostetut pääsyliput.

Avantosauna on avoinna 10.9.2018 - 10.5.2019. Saunavuorot maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 17-21 ja sunnuntaisin klo 17-19. Poikkeuksena ke-to vuoroja ei ole syyskuussa 2018, eikä toukokuussa 2019 ja sunnuntaivuoroja on vain tammi-, helmi- ja maaliskuussa 2019. Uimaseura Kangasalan Kuohu huolehtii maanantain, keskiviikon ja joka toisen sunnuntain vuorot ja Kangasalan Uintiseura torstain, perjantain, joka toisen sunnuntain ja pyhäpäivien vuorot.

Huomaattehan että jokainen huolehtii itse varaamalleen vuorolle sijaisen ellei itse pääse paikalle.

UKK:n jäsenille ja jäsenien huoltajille

Avantosaunasta saadut tulot mahdollistavat UKK:n toiminnan ja siksi seuran jäseniä ja heidän vanhempiaan tarvitaan avantosaunavuorojen hoitamiseen.

UKK:n vapaat saunavuorot taulukossa (valvontavuorotaulukko ei päivity reaaliaikaisesti). Saunan valvontavuoron varaus sähköisellä lomakkeella. (Vuoroja voivat varata vain yli 16v. seuran jäsenet sekä seuran jäsenien huoltajat.) Muistilista avantosaunan valvojalle jäsensivuilla. Lisätiedot uimaseurakangasalankuohu@gmail.com.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.