Vesaniemen avantosauna

Avantouimarille

Kangasalan kunnan omistama Vesaniemen avantosauna sijaitsee Vesijärven rannassa osoitteessa Vesaniementie 15. Saunamaksu 5€. Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Maksuna käy käteinen raha, Smartum-,Tyky- ja Virike-setelit, Smartum-verkkomaksu tulostettuna ja Tyky-online sähköinen arvoseteli tulostettuna sekä ennakkoon ostetut pääsyliput.

Avantosauna on avoinna 12.9.2022 - 19.5.2023. Saunavuorot maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 17-21 ja sunnuntaisin klo 17-19. Poikkeuksena ke-to vuoroja ei ole syyskuussa 2022, eikä toukokuussa 2022 ja sunnuntaivuoroja on vain tammi-, helmi- ja maaliskuussa 2022 Uimaseura Kangasalan Kuohu huolehtii maanantain, keskiviikon ja joka toisen sunnuntain vuorot ja Kangasalan Uintiseura torstain, perjantain, joka toisen sunnuntain ja pyhäpäivien vuorot.

UKK:n jäsenille ja jäsenien huoltajille

Avantosaunasta saadut tulot mahdollistavat UKK:n toiminnan ja siksi seuran jäseniä ja heidän vanhempiaan tarvitaan avantosaunavuorojen hoitamiseen. 

Huomaattehan, että jokainen huolehtii itse varaamalleen vuorolle sijaisen ellei itse pääse paikalle.

UKK:n vapaat saunavuorot taulukossa (valvontavuorotaulukko ei päivity reaaliaikaisesti). Saunan valvontavuoron varaus sähköisellä lomakkeella. (Vuoroja voivat varata vain yli 16v. seuran jäsenet sekä seuran jäsenien huoltajat.) Muistilista avantosaunan valvojalle jäsensivuilla. Lisätiedot uimaseurakangasalankuohu@gmail.com.

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.