Liity Pirkanmaan Osuuskaupan Kannustajat-ohjelmaan ja tue uimaseuran toimintaa

31.12.2017

Asiakasomistajana voit vaikuttaa Osuuskaupan tuen jakautumiseen ohjelmassa olevien yhdistysten kesken. Lopullisen tukisumman maksaa seuralle Pirkanmaan Osuuskauppa ja saat oman bomuksesi kuten ennenkin.

Uimaseura Kangasalan Kuohu on hyväksytty ajalle 1.1.-30.6.2018  Pirkanmaan Osuuskaupan Kannustajat-ohjelmaan, jossa kuka tahansa Osuuskaupan jäsen voi auttaa uimaseuraa saamaan Osuuskaupalta taloudellista tukea. Osuuskaupan jäsenet voivat edesauttaa tuen kertymistä liittämällä oman vihreän bonuskorttinsa osaksi kampanjaa menettämättä silti omia bonuksiaan. Mitä enemmän asiakasomistaja kerryttää itselleen bonusta, sitä enemmän seuran tukipotti kasvaa.

Voit liittää bonuskorttisi Kannustajat-ohjelmaan milloin tahansa 1.1. jälkeen mutta ennen kesäkuun loppua. Se kerryttää tukea myös takautuvasti. Ohjelmaan liitetään asiakasomistajatalouden pääjäsen, mutta myös rinnakkaiskortit kerryttävät tukea.

Lisätietoja Kannustajat-ohjelmasta  Pirkanmaan Osuuskaupan sivuilta

Kannustajaksi liittymisen ohjeet löydät alla liitteestä.

Jaa ohje myös lähipiirillesi ja ystävillesi tammi-kesäkuun aikana, jotta saamme Pirkanmaan muhkeimman tukisumman seuran käyttöön!

Liitteet